Tussen Tijdse Toets

Een tussentijdse toets bij het CBR kan verschillende voordelen hebben. Hier zijn er drie:

  • Je kunt alvast wennen aan de examen situatie 
  • Je krijgt tips en advies van de examinator
  • Je kunt vrijstellingen verdienen voor bijzondere verrichtingen

Tussen Tijdse Toets in het kort

De tussentijdse toets(TTT) is een rijtest die verloopt als een echt examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen; het kan je helpen om  eventuele nervositeit weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt je rijvaardigheid. Tijdens de toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en getoetst volgens de officiële exameneisen. Je instructeur rijdt mee.
De TTT duurt even lang als een rijexamen. Na afloop van de toets krijg je een advies over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je de bijzondere manoeuvres in de TTT voor de auto goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het volgende examen.

Iets voor jou?

Wil je alvast wennen aan de examensituatie? Tips van een CBR-examinator krijgen? Of wil je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen tijdens je rijexamen? Dan is een tussentijdse toets echt iets voor jou.

Hoe Vraag Ik Een TTT Aan?

Een tussentijdse toets vraag je aan via je rijschool. Die reserveert de toets voor jou bij het CBR. Voor een tussentijdse toets moet je minimaal 16,5 jaar zijn én geslaagd zijn voor je theorie-examen. Je neemt hiervoor het volgende mee naar de tussentijdse toets:

Open chat
Scan the code
Hi! Kunnen wij jou ergens mee helpen?