Rijles Pakketten

Wil je snel en voordelig je rijbewijs halen? Kies dan voor een van onze rijlespakketten. We bieden verschillende pakketten aan die passen bij jouw behoeften en budget. Bekijk hieronder ons aanbod aan verschillende pakketten.

BASIS PAKKET

Wij bieden de volgende rijles pakketten aan:

Bij Rijschoolnordin bieden wij verschillende complete rijlespakketten aan, afhankelijk van jouw behoeften. Wil je weten wat jouw op maat gemaakte pakket zal kosten? Meld je dan aan voor een vrijblijvende proefrijles en ontdek welk pakket het beste bij jou past.

SPOED PAKKET

Rijles Pakket Met Snelheid

Kies voor snelheid met onze spoedpakketten! In slechts 30 of 40 rijlessen bereiden wij jou grondig voor op het rijexamen. Onze voordelige pakketten bieden alles wat je nodig hebt om het examen succesvol af te leggen. Dankzij onze jarenlange ervaring zul je in no-time je rijbewijs halen.

PLEISTER PAKKET

Aanvullende Pleister Pakket

Heb je al rijlessen gevolgd en niet geslaagd? Kies dan voor een aanvullende pleister pakket en maak meer snelheid!
 Met onze voordelige pleister pakket heb je alles in handen om het examen succesvol af te leggen om in no time je rijbewijs te halen.

10 DAAGSE PAKKET

Rijles Pakket 10 daagse

Een 10-daagse rijopleiding is een rijopleiding die je in korte tijd voorbereidt op het praktijkexamen voor het rijbewijs. Het doel van deze rijopleiding is om je snel en intensief te leren autorijden, zodat je binnen 10 dagen klaar bent voor het praktijkexamen

BASIS PAKKET AUTOMAAT

Basis Pakket Automaat

Een automaat lespakket is een rijopleiding die speciaal is ontworpen voor iedereen die willen leren rijden in een auto met automatische transmissie. Het doel van dit lespakket is om je snel en efficiënt te leren autorijden, zodat je binnen korte tijd klaar bent voor het praktijkexamen.

10 DAAGSE PAKKET AUTOMAAT

10 Daagse Pakket Automaat

Het doel van dit lespakket is om je snel en efficiënt te leren autorijden zonder te schakelen, zodat je in 10 dagen klaar bent voor het praktijkexamen. 

Open chat
Scan the code
Hi! Kunnen wij jou ergens mee helpen?